Sponsoring, donaties en goede doelen

Siers Groep Oldenzaal B.V. steunt jaarlijks vele projecten op lokaal, regionaal en landelijk niveau. In 1997 heeft Siers besloten om in plaats van kerstgeschenken aan relaties, goede doelen te voorzien van een financiële bijdrage.

Enkele goede doelen die Siers financieel ondersteunt:

Nationaal Reumafonds

Ronald Mc Donaldfonds

War Child

Nederlands Kanker Instituut

Nierstichting

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK)

De Höfte Kinderboerderij Oldenzaal

Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal (d.m.v. adoptie paard)

De Koninklijke Harmonie St. Joseph

Tevens heeft Siers de financiële bijdrage die ze gewonnen hebben met de Contracter Safety Award van Essent in 2008 en de Award van Enexis in 2009, gedoneerd aan de organisatie ‘Mee Twente’. Deze organisatie verzorgt tent vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook is er een donatie gedaan aan twee medewerkers van Essent, zij hebben de Alpe D’Huez beklommen en zo met deze prestatie geld ingezameld voor de kankerbestrijding.

Ook is Siers hoofdsponsor van de lokale voetbalvereniging Quick ’20, en worden er diverse lokale carnavalsverenigingen gesponsord.